top of page

cine suntem noi?

Pe 1 iulie 2008, studenți ai Facultății de Geografie au pus bazele Asociației Studenților Geografi, care în scurt timp a devenit singura asociație studențească reprezentativă, statut pe care îl păstrează până în prezent.

01

 când a luat

naştere

Scopul statutar al ASG este reprezentat de apărarea drepturilor studenților, dar și de a facilita procesul de comunicare între conducere și studenți. Pe de altă parte, rolul Asociației Studenților Geografi este de a crea cadrul optim pentru îmbinarea acțiunilor formale, de învățare cu cele din aria non-formalului prin proiectele pe care le desfășoară.  Astfel, rolul Asociației Studenților Geografi este de a oferi studenților oportunitatea experimentării unor metode alternative de învățare și de aplicații practice.

02

scopul

03

sprijin

Pentru buna desfășurare a tuturor activităților, Asociația Studenților Geografi se bucură de sprijinul conducerii Facultății de Geografie, dar și al Asociației Studenților din Universitatea București, respectiv al Uniunii Studenților din România.

Proiectele și programele Asociației Studenților Geografi sunt create în conformitate cu nevoile publicului țintă și sunt adaptate în concordanță cu cerințele acestora. Acestea se realizează prin intermediul unei echipe de voluntari și al unui manager de proiect. 

04

proiecte

bottom of page