top of page

PROIECTE

tabăra de gis

DESPRE PROIECT

Tabăra de GIS își propune formarea viitorilor specialiști din domeniul GIS-ului, aplicabilitatea acestor cunoștințe depășind granițele geografiei, fiind utilizate în cele mai diverse domenii. Participanții sunt selectați din rândul studenților Facultății de Geografie a Universității din București, dar și din rândul studenților din alte centre universitare din țară, în urma unui concurs. Aceștia trebuie să arate un interes explicit pentru însușirea cunoștințelor practice și teoretice în domeniul Sistemelor Informaționale Geografice (GIS).

Principalul scop al proiectului este reprezentat de aplicarea practică a cunoștințelor teoretice asimilate în studiul individual sau la cursuri și însușirea de noi cunoștințe practice, precum și schimbul de informații între participanți.

Pe parcursul a trei zile studenții vor lua parte la workshopuri de colectare și prelucrare a datelor. Acestea vor fi susținute de experți în domeniu, adevărate modele de bună practică din cadrul facultății, dar și din afară. Astfel, tinerii beneficiază de o pregătire calitativă pentru dezvoltarea cunoștintelor din domeniul geografic.

postare.png

Ediții trecute:

bottom of page