top of page

DIRECȚII DE LUCRU

Direcții Externe

getty_477841990_159956_edited.jpg

PR

ASGG_edited_edited.jpg

Atât în mediul online cât și offline, imaginea asociației este menținută la un nivel înalt de către echipa de promovare.

Cuvinte cheie: grafică, text, social media

edu_edited.jpg

Calitatea învățământului

ASGG_edited_edited.jpg

"Avocatul studenților", omul de pe calitatea învățământului este aici să se asigure că procesul educațional decurge conform planului. Fiind la curent cu cele mai noi schimbări în regulamentele Universității, se asigură că studenții au un mediu propice pentru studiu.

Direcții Interne

img_keyvisual_social_human_resources_sp_edited_edited.jpg

Resurse Umane

ASGG_edited_edited.jpg

Fiecare grup are nevoie de omul acela mereu calm, cu zâmbetul pe buze și capul pe umeri, acel om gata să amelioreze conflicte, să motiveze oameni și să aducă voia bună. Ei bine, în cazul nostru, acel om este HR-ul!

1646925976-Ent-ProjectMGMT_edited.jpg

Proiecte

ASGG_edited_edited.jpg

Nu e ușor să faci un proiect reușit. Și e de două ori mai greu atunci când nu ai bani să îl faci. De aceea oamenii din echipa de proiecte scriu și iar scriu conform metodologiilor de proiecte pentru a fi depuse spre finanțări.

socio_edited.jpg

Socio-cultural

ASGG_edited_edited.jpg

Toți știu că studenția este un fiasco format din examene, cursuri, petreceri, iar cursuri... Dar nimeni nu știe asta mai bine decât "omul de pe socio"! Coordonând în același timp și cercuri studențești, și petreceri, nu știi niciodată la ce să te aștepți de la el.

fr_edited.jpg

Fundraising

ASGG_edited_edited.jpg

Vorbit la telefon? Trimis mailuri? Un fleac pentru echipa de Fundraising, oamenii ce fac asta zilnic pentru a obține cât mai multe sponsorizări pentru buna desfășurare a proiectelor asociației.

egea.png
ASGG_edited_edited.jpg

EGEA

Și când te plictisești de a ieși prin orașul tău natal... Mergi în altă țară! E simplu! Este foarte ușor să îți faci prieteni de pe tot continentul european atunci când activezi în EGEA. Și cu atât mai ușor să participi la proiecte și exchange-uri internaționale!

bottom of page